ad: w5yi

5W0M

Discussion in 'The DX Zone' started by YO2MNC, Apr 10, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
ad: L-HROutlet
ad: l-rl
ad: Left-3
ad: Subscribe
ad: L-MFJ
ad: abrind-2
ad: Left-2
 1. AB1QP

  AB1QP Premium Subscriber QRZ Page

  K7SMI's translation is just as eloquant in Hungarian:

  "Twas közepén napján megelőző napon az adott napon, mire én voltál egykori perusing közelében 28.402 score ciklusokat és ezt követően találkozott a legkülönösebb az adások áradó távoli föld formálisan hagyta a címet Independent State Szamoa. A pompás kísérlet közvetíteni a külföldiek egy üzenetet I avagy tenni, de sajnos néhány faragatlan mihaszna proceded nyilatkozni, "UP UP te bolond! Akár 5-10!".

  "Drága Elnézést, kedves uram!", Megtettem visszavágás, és adtad így lehetővé teszi a szerkezet eddig az úgynevezett "split". Whenst a megfelelő helyre tettem hívás ismét engeded, hogy a legtöbb mihaszna pimaszul állam "Ő akár 20 LID!"

  Újítani a split, én onnan idézte újra, aminek következtében az én legnagyobb keserűség és disheartenment Megszidalmaztad hallom: "Hisz a jelzési nemesek a föld Németország kizárólagos összes többi posthaste!"

  Tekintettel arra, hogy az én hosszú tartózkodási valaminek megfelelő és a balti környéke, bár a legtöbb kétségkívül nem az előírt föld sajátosan, I avagy jégeső őket ismét, amely a leginkább nyugtalanítóan és durva commune közölte velem való törekvés, hogy lehet, hogy nem várják őket ezentúl és örökre ezen a környéken vagy módon.

  Ahhoz, hogy te, kedves olvasó, szeretném kifejezni legőszintébb hálámat a részesülés e leginkább zavarba ejtő és bosszantó gyalázkodás!"
   
 2. WW2E

  WW2E Ham Member QRZ Page

  Excellent ... LMAO ... good job!
   
 3. YO2MNC

  YO2MNC Ham Member QRZ Page

  AB8MA HELLO BOB
  Koszonom a batoritast de ezt a dx csapatot soha nem fogom hivni
  A GOOGLE nagyon rosszul fordit,az en gondom az hogy hazudott az egesz vilagnak es mikor vette az adasomat QSY-t adott, nem az bant hogy o beszel a homfitarsival,HANEM A HAZUKSAG ez a gesztus kikozosites volt reszerol! Minden jot
   
 4. K7JBQ

  K7JBQ Moderator Volunteer Moderator QRZ Page

  Good point. Still, if there's an "unlisted frequency" for DLs, I have no problem with it.

  Worked 'em on 12 and 17 CW yesterday. Great ops.

  73,
  Bill

   
 5. UA6JD

  UA6JD Moderator Volunteer DX Helper Platinum Subscriber QRZ Page


  please read my PM
   
 6. YO2MNC

  YO2MNC Ham Member QRZ Page

  Please close this thread.

  Thank you,
  73 YO2MNC
   
 7. WA6MHZ

  WA6MHZ Premium Subscriber QRZ Page

  This has really been an Excellent and long lived DXpedition. They have been very available and easily worked on all bands and modes. Just last night, I picked up 2 more RTTY bandmodes from them with little effort. Would have made it 3 but on 15 they were just below the noise level and wouldn't print. Don't know how long they will be there, but they most certainly have worked just about everyone who wants them everywhere they want to work them!
   
 8. WA6MHZ

  WA6MHZ Premium Subscriber QRZ Page

  Looks like this expedition is over! Again, THANKS for a great time! I finished with 11 band modes (SKUNKED on 20 and 30M!). Guess they weren't on 20 much. OQRS is ready to accept your log entries and get a card on the way to U.
  http://5w0m.hkmann.de/?OQRS_-_QSL_request
  Now I wonder if I should do LOTW or paper?
   
 9. W7ARX

  W7ARX Guest

  Heard something similar during past 3Y5 operation, working JA's on secret frequency...so wadda going to do....wait, look around for that frequency, likely won't work you anyway, or illegally jam as so many do?
  I spin the dial and go somewhere else....   
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page