Callsign
Results 1 to 10 of 10

Thread: ADIF upload does not work

ad: L-HROutlet
ad: l-assoc
ad: l-tentec
ad: l-rl
ad: l-Waters
ad: l-Heil
ad: l-innov
ad: l-gcopper
ad: l-WarrenG

Contribute
to QRZ

  1. #1
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    SAN PRISCO (CASERTA)
    Posts
    10

    Default ADIF upload does not work

    Hello everyone, I uploaded my log from ADIF few days but do not see them in my logbook, what should I do? thanks

  2. #2
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    25 km (15 mi) north of New Haven CT
    Posts
    1,648

    Default

    Unsure that this will work but give it a try:

    Open your logbook
    On the left hand side of the Control tab section, click on the "Refresh Page" icon (two circular arrows).

    This normally refreshes all the records in your logbook and brings them into view.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    SAN PRISCO (CASERTA)
    Posts
    10

    Default

    I tried but not working

  4. #4
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    25 km (15 mi) north of New Haven CT
    Posts
    1,648

    Default

    For test purposes I just uploaded a short ADIF file with only 1 or 2 records that I have since deleted. I found that the upload did work and the records appeared in my logbook. Perhaps your upload failed in some manner.

    I suggest that for test purposes you create a short ADIF file with only 1 or 2 records and try to upload it. These records can next be deleted, if so desired. If this file is accepted then retry your original upload.

  5. #5
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    SAN PRISCO (CASERTA)
    Posts
    10

    Default

    ho provato ma non funziona nemmeno con 1 record

  6. #6
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    SAN PRISCO (CASERTA)
    Posts
    10

    Default

    I tried but it did not work either with 1 record

  7. #7
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    SAN PRISCO (CASERTA)
    Posts
    10

    Default

    I understand the problem, not me them wound up 'cause I used a logbook by hrd callsign / 2, I tried to remove the / 2 and now it works, why is this?

  8. #8
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    25 km (15 mi) north of New Haven CT
    Posts
    1,648

    Default

    The file that you upload must be in the correct format according to ADIF protocal, refer to www.adif.org, latest revison.

  9. #9
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    25 km (15 mi) north of New Haven CT
    Posts
    1,648

    Default

    Quote Originally Posted by IZ8TWX View Post
    I understand the problem, not me them wound up 'cause I used a logbook by hrd callsign / 2, I tried to remove the / 2 and now it works, why is this?
    I understand now. I see that you are no longer in Caserta but have moved to Varese. It seems that you tried to upload records using the call IZ8TWX/2 to your logbook which is for callsign IZ8TWX but without the /2.

    The current revision of QRZ only provides a logbook for IZ8TWK, not IZ8TWK/2. A new revision is under development that, when released, will allow you to create an additional logbook for IZ8TWX/2. I do not know when this new revision will be completed.

  10. #10
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    SAN PRISCO (CASERTA)
    Posts
    10

    Default

    thanks all

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •