Callsign
ad: dxeng
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Digipan and QRZ lookup

ad: L-HROutlet
ad: l-assoc
ad: l-rl
ad: l-Waters
ad: l-tentec
ad: l-gcopper
ad: l-innov
ad: l-WarrenG
  1. #1

    Default Digipan and QRZ lookup

    Version 2.0 of digipan uses an old format for lookups on QRZ. You can change this by editing DigiPan.ini file found in the c:\windows directory.
    1. Close digipan
    2. Load Digipan.ini using notepad
    3. Under the [Callbook] section change the url0 line to...
    Url0=http://www.qrz.com/db/%s

    4. Restart digipan and it should lookup the callsign correctly...

    ......Rick (KC8LOQ)

  2. #2

    Default

    Thanks Rick, I followed your instructions and the "fix" works perfectly.
    Eddie, G4PPB

  3. #3

    Default

    Hey Rick,
    Thanks for this, works like a charm.
    73,
    Owen KJ4YAC

  4. #4

    Red face digipan et qrz

    I am using since about 2 years DIGIPAN 2.0
    I wish find a automatically call in qrz.com.
    and i change in windows 7 digipan.ini what say KC8LOQ RICK but I wonder how that works
    Please help me an many thanks in advance
    73 s qro de ON4PL (since 1950 and 83 years old hi)

  5. #5
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    Iowa
    Posts
    220

    Default

    All i get is a box pops up says access denied,wont let me save it after changed

  6. #6
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Shropshire. England.
    Posts
    17,229

    Default

    You have to pay !

  7. #7
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    Iowa
    Posts
    220

    Default

    Quote Originally Posted by G0GQK View Post
    You have to pay !
    now why would I have to pay to modify a file on my computer ????

    Pretty sure evryone knows they have to pay for QRZ now,thats old news

  8. #8
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Fredericksburg, VA
    Posts
    45

    Default

    Thanks for this tip!!!

  9. #9
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Nova Prospekt
    Posts
    367

    Default

    Thanks for the tip! Works great.

  10. #10
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Fremont, Nebraska
    Posts
    132

    Default

    Just a little side note, this file was dropped onto the root of the C: drive on my machine instead of being in the same folder as the exe.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •