FLDigi not uploading from QRZ, error blank, May 2017

Discussion in 'QRZ XML Logbook Data' started by KD8M, May 18, 2017 at 1:29 AM.

ad: L-HROutlet
ad: l-rl
ad: L-rfparts
ad: Subscribe
ad: l-gcopper
ad: l-assoc
  1. KD8M

    KD8M XML Subscriber QRZ Page

    I just subscribed to QRZ.com's lookup service.

    I use FLDigi 4.04, and the web lookup was wonderful, so I thought I should subscribe.

    Nothing uploads.

    Message in the note field says "QRZ error notice: "

    That is it. Nothing else.

    I cleared cookies and cache. I took out my login information and put it back in. I checked my login information by logging in by typing my call and password. I shut everything down and restarted.

    Nothing is working. Is this a farce?
     
  2. KD8M

    KD8M XML Subscriber QRZ Page

    I got this answer from support:

    The only problem is, I am still getting an error from QRZ.com!
     

    Attached Files:

  3. KD8M

    KD8M XML Subscriber QRZ Page

    Has anyone else received a blank error message in their notes, and resolved it? Ideas? Buhler? Buhler????
     
  4. KJ4YQK

    KJ4YQK Platinum Subscriber Platinum Subscriber QRZ Page

    No problem here with Fldigi or the N3FJP log.
     
  5. KJ4VTH

    KJ4VTH Ham Member QRZ Page

    I've seen that message on occasion. Seems to be an issue with my ISP as I have trouble with other websites around the same timeframe.
     
  6. N6QIC

    N6QIC Database Team QRZ Page

    help1.jpg

     
    Last edited: May 18, 2017 at 6:33 AM
  7. KD8M

    KD8M XML Subscriber QRZ Page

    Thank you for the thought, Lisa. The web browser lookup works just fine as is - w/o https.

    I subscribed because I wanted QRZ to populate my fields, as it says at about 16:15 in your video.

    I like that QRZ.com has international call signs. But if it doesn't return the data, nor returns a sensible error, it is worthless.
     
    N6QIC likes this.
  8. KD8M

    KD8M XML Subscriber QRZ Page

    Since support sent me a canned message, and since then has totally ignored my ticket, I troubleshot.

    The bottom line? Their query system configuration SUCKS and is NOT in line with their password system!!!

    I have strong passwords. Y'know, the ones with capitals and small letters and numbers and SPECIAL CHARACTERS!??!??

    Yeah. I had a pound sign. AKA a hash tag. Once I removed the special character, it worked fine.

    It is not rocket surgery to place and ADVERTISE a password policy that can also be used to log into the database!
     
    N6QIC likes this.

Share This Page

ad: rfparts