ad: hrd-2

already in use by other Program

Discussion in 'Echolink/IRLP Tech Board' started by DL9ZAW, Nov 12, 2017.

ad: L-HROutlet
ad: l-rl
ad: Subscribe
  1. DL9ZAW

    DL9ZAW Ham Member QRZ Page

    Hello, good day,
    the Echolink installer needs your nerves.
    There is also an increase when Windows 10 64bit Enterprise in the game.......
    there it goes off... I tell you..... the Dell Notbook would have flown through the room almost like a Ninja star.....
    I can't get the error away in Windows
    he show me this all ways
    be sure the port is configured and not already in use by other Program
    I googled... try what was going on and stood naked on the roof
    and wanted to jump...
    I wanted to set up a link here in VU3, I can forget if no one helps me... I don't feel like it anymore... 2 days on the crap is enough.
    check out VU3FPB since you can see what I have on Echolink.
    So far as good TX transmits audio from PC
    Video Music hahahahahah
    everything has set signal link USB Rattles and flashes everything but when it's the USB port (all I've done)
    Shows with this
    The USB\VID_08BB&PID_2904\5&1c5d4c8d&0&1 device was not migrated due to a partial or ambiguous match.

    ID of the last device instance: USB\VID_093A&PID_2510\5&1c5d4c4c8d&0&1
    Class GUID: {745A17A17A0-74D3-11D0-B6FE-00A0C90F57DA}
    Storage location path: PCIROOT (0)#PCI (1D01)#USBROOT (0)#USB (1)
    Migration Rank: 0xF000FFFFFFFFFFFFFF0023
    Available: false
    Status: 0xC0000719
    vy 73 Peter Dl9ZAW (VU3FPB)
     
  2. KA9JLM

    KA9JLM Ham Member QRZ Page

    It looks like you have a conflict with your mouse.

    Try changing the signal link port number.

    Good Luck
     
  3. DL9ZAW

    DL9ZAW Ham Member QRZ Page

    Hello KA9JLM
    I gave up Echolink with a modem signalink usb on an FT8900r and Data cable fresh from the factory
    I have four days of very long time now.
    Since s does not work with the VOX
    I need the Com Port
    The message always comes up at the start at Echolink
    ---be sure the port is configured and not already in use by other Program-----
    I have no idea how to enable the com port display in Windows 10 1709 in Device manager again.
    i will first of all set the echolink and wait until i start up Windows again in a few months time then i have to make sure that i get the com port & LPT displayed
    Have the snort full now, and google was not very helpful.
    it should remain a hobby..... and with my 53 years one becomes calmer... should the Echolink crap just wait... or in 8 months I am back in Germany I buy a cheap modem.
    Thanks, but I need the damn com port to set up the modem.
    God bless you and your family
     
  4. DL9ZAW

    DL9ZAW Ham Member QRZ Page

    have a look
     
  5. DL9ZAW

    DL9ZAW Ham Member QRZ Page

    i test all ports from echolink 1 to 18
     
  6. KA9JLM

    KA9JLM Ham Member QRZ Page

    Try to Run compmgmt.msc (As Admin)

    You should see Device Manager, And be able to change settings there.

    It may be best to use port 1-8.

    Good Luck
     
    Last edited: Nov 15, 2017
  7. DL9ZAW

    DL9ZAW Ham Member QRZ Page

    Hello KA9JLM
    have a look

    [​IMG]
    you see Port Missing
     
  8. DL9ZAW

    DL9ZAW Ham Member QRZ Page

  9. KD8DEY

    KD8DEY Subscriber QRZ Page

    Just don't start singing Ethel Merman songs while being pelted by little fishies.
    Standing on the roof naked is bad enough...
    YMMV
     
  10. KA9JLM

    KA9JLM Ham Member QRZ Page

Share This Page